Onze partners

Commitment Verzekeringen

Commitment Verzekeringen is een klein, onafhankelijk assurantiekantoor op het gebied van verzekeringen en andere financiële diensten met als specialiteit Employee Benefits. Wij bieden onze klanten – particulieren, kleine zelfstandigen en mkb’ers – graag een stukje gemak op basis van vertrouwen.
https://www.commitmentverzekeringen.nl

Commitment Makelaars

Commitment Makelaars is uw toegewijde woningmakelaar in Rhenen en omgeving. Voor aankoop, verkoop of verhuur van uw woning staat Commitment Makelaars klaar om u van begin tot eind te begeleiden. Wij helpen u uw woonwensen te verwezenlijken.
https://www.commitmentmakelaars.nl

ACMA

ACMA is een administratiekantoor met al meer dan 10 jaar ervaring. Er wordt gebruik gemaakt van automatisch boekhouden, maar de nadruk ligt op de persoonlijke dienstverlening. Door gebruik te maken van de automatiseringsstraat blijft er meer tijd over voor persoonlijk advies.
https://www.acma.nl

Boschland

Boschland accountants en adviseurs is gedreven u het ondernemen zo comfortabel mogelijk te maken. Met een totaalpakket aan financiële diensten bieden we precies die ondersteuning die u nodig heeft en zijn we uw partner in ondernemen.
https://www.boschland.nl

Loonvisie

Loonvisie neemt uw zorgen rond salaris- en personeelsadministratie graag compleet of gedeeltelijk uit handen. Aan één loket vindt u alle expertise die u nodig heeft. Daarnaast adviseert Loonvisie ook op het gebied van arbeidsrecht, P&O, verzekeringen en verzuim.
https://www.loonvisie.nl

Herstelpartner

Herstelpartner is een allround calamiteitenbedrijf die actief is in als vakkundige partner bij alle type schades in en om uw huis of bedrijfspand. Wij zijn 24/7 paraat om op te treden waar nodig. Wij volgen meldingen snel op en zorgen er voor dat de juiste partner en specialist ter plaatse komt om het probleem wat er is te stabiliseren.
https://www.herstelpartner.nl

Commitment heeft een nieuw logo!

En bij een nieuw logo hoort ook een nieuwe huisstijl. 

De komende periode wordt de nieuwe huisstijl doorgevoerd op de website.